Persoonlijke toelichting door onze teamleden

 Op de foto van links naar rechts:

Benita

"Ik ben sinds 2013 werkzaam bij Thijssens Advies en houd me voornamelijk bezig met de particuliere schadeverzekeringen."

Geertje

"Sinds januari 2018 werk ik bij Thijssens Advies. Ik houd me voornamelijk bezig met hypotheken, financiële planning en daarnaast met particuliere schadeverzekeringen."

mark

"Ik ben een optimist die begonnen is in de automatisering als consultant en al snel projectleider. Toen ik in 1998 zag wat de financiële dienstverlening inhield ben ik me snel gaan omscholen. Ik houd met bezig met hypotheken, financiële planningen en inkomensverzekeringen.

Samen met mijn klanten bekijk ik hoe we het beste naar de wens toe kunnen werken, of dit nu een andere woning, eerder met pensioen of iets anders is. Ik heb er veel plezier in om dit met excellent advies voor elkaar te krijgen. Dit lukt prima, niet voor niets hebben we de prijs als beste hypotheekkantoor in de regio 5 keer gewonnen."

Jacqueline

"Ik adviseer zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen. Met name in de bedrijfsmatige advisering voel ik de aantrekkingskracht. Iedere klant, branche en situatie is bijzonder en anders. Dit is bruisend en uitdagend waar ik veel voldoening in vind."

JOSÉ

"In januari 2015 ben ik in dienst gekomen om zowel op particulier- als op zakelijke gebied de verzekeringen voor u te mogen verzorgen."

IRENE

"In 2013 is de start gemaakt met het digitaliseren van de administratie en hier kwam ik om de hoek kijken. Vandaag de dag mag ik mijn kwaliteiten gebruiken om het digitaliseren up-to-date te houden."

 

 

Wij vinden het leuk om u als klant persoonlijk te leren kennen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze dienstverlening!

Deze website wil gebruik maken van cookies.