Ons persoonlijke verhaal

 

Wij, Mark en Jacqueline zijn getrouwd, hebben 3 kinderen en zijn sinds 2011 ook zakelijk partner van elkaar. Beiden zijn wij inmiddels een behoorlijk aantal jaren geleden omgeschoold naar de financiële dienstverlening. Mark was eerder werkzaam als projectleider bij een dochteronderneming van Philips en Jacqueline als office manager in de reiswereld. Allebei zagen wij de financiële dienstverlening als een mooi nieuw avontuur. Na de benodigde studies startte Jacqueline een eigen assurantiekantoor als Lam Assurantiën en Mark volgde al snel als Franchisenemer bij Optima Hypotheken.

 

In 2011 hebben wij besloten om te fuseren tot Thijssens Advies VOF.

 

We werkten al onder een dak, maar door onze bedrijven samen te voegen gaf dat voor ons extra dynamiek aan het hebben van een eigen bedrijf. Wij merkten dat onze klanten dat bijzonder prettig vonden. Wij hebben toen ook de keuze gemaakt om niet langer vanuit huis te werken, maar op zoek te gaan naar een rustige werkplek waarbij kantoor en privé beter gescheiden konden worden.

 

Met ons kantoor aan de Nieuwstraat 17 in Sint-Michielsgestel is dit prima gelukt. We zijn in een korte periode in een stroomversnelling terecht gekomen. Mede door een tweetal portefeuille overnames in 2013 en 2014. Om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen hebben wij collega's aangenomen om ons te ondersteunen. Vanaf 2013 zijn Irene Langerak en Benita van Summeren bij ons in dienst gekomen, in 2015 Jose van Heeswijk en sinds begin 2018 Geertje van Rossum. Al met al een fijn en bijzonder klantgericht team, met veel inlevingsvermogen. Een team waar we trots op zijn!

 

Zo zijn wij Thijssens Advies geworden en met elkaar zijn wij u graag van dienst!

 

 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.