Hypotheken

efa-logo.pngU wilt een woning gaan kopen of wilt bekijken of het verstandig is uw hypotheek aan te passen. Een goed hypotheekadvies is dan natuurlijk meer dan alleen de laagste rente.  We werken hierbij volgens onze kernwaarden toe naar een hypotheek die bij u past, nu maar ook in de toekomst.

We beginnen door samen te bekijken hoe uw huidige situatie is en wat uw wensen zijn. Daarna kunnen we onze kracht laten zien door mogelijke richtingen voor uw hypotheekvraag te bespreken en tot een oplossing te komen. Als het dan uiteindelijk tot een keuze voor een maatschappij moet gaan komen dan geven we aan welke voor- en nadelen de verschillende geldverstrekkers hebben zodat u uiteindelijk zelf de keuze kunt maken voor de maatschappij die het beste bij u past. Wij adviseren, u kiest.

Een hypotheek krijgen is 1, zorgen dat hij betaalbaar blijft in de toekomst is 2. We zorgen er daarom ook voor dat duidelijk is wat de gevolgen van wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pensionering, overlijden van uw partner, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Mocht hier ergens een tekort kunnen gaan optreden dan laten we ook zien wat het kost om zo’n tekort af te dekken. Of u dit dan daadwerkelijk uitvoert is natuurlijk aan uzelf.

 


 

Onze overige diensten:

Deze website wil gebruik maken van cookies.