Links

Independer

Independer is bekend als vergelijkingssite, maar doet eigenlijk veel meer. Independer houdt de financiële wereld in de gaten en komt in actie bij misstanden. Independer brengt consumenten, verzekeraars en andere partijen bij elkaar om samen producten en diensten voor klanten te verbeteren.

 

>> Bekijk onze beoordelingen op Independer

 

AFM Registers

In dit deel van het AFM Register kunt u zoeken naar financiële dienstverleners, aangesloten instellingen, verbonden bemiddelaars, Europees paspoorthouders en volmachtgevers. Een financiële dienstverlener biedt aan, adviseert, bemiddelt, herverzekert of treedt op als gevolmachtigd agent met betrekking tot financiële producten. De AFM houdt toezicht op het gedrag van deze ondernemingen.

 

>> bekijk Thijssens Advies in het AFM Register

Introductiefilm NVHP Erkend Hypothecair Planner

De NVHP bewaakt het kwaliteitslabel 'Erkend Hypothecair Planner, EHP'. Dit label wordt gevoerd door hypotheekadviseurs op HBO-niveau die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond. Zij hebben aan de vereniging laten zien dat zij ervaren en deskundig zijn in het geven van adviezen op het gebied van hypothecaire planning. Zij houden deze kennis jaarlijks op peil d.m.v. Permanente Educatie.

 

>> Bekijk een introductiefilm van een HVHP Erkend Hypothecair Planner

Kifid - Onpartijdige hulp bij financiele geschillen

Wanneer u een klacht heeft over een financieel product of een financiële dienst, kunt u terecht bij Kifid, een initiatief van brancheorganisaties in de financiële dienst­verlening en de Consumentenbond. Kifid bemiddelt en beslist in geschillen tussen consumenten met banken, verzekeraars, intermediairs of andere financiële dienstverleners.

 

>> ga naar de website van Kifid

Deze website wil gebruik maken van cookies.