Kernwaarden, visie en missie

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter Thijssens advies. Ze maken duidelijk waar wij voor staan en geven richting aan ons denken en handelen. De kernwaarden die ons gezicht bepalen zijn:

 

BETROUWBAAR
Al ons handelen is gericht op professionaliteit en deskundigheid. Wij zijn daarbij onafhankelijk, objectief en onpartijdig. Wij controleren de feiten om zeker te zijn dat we onze klanten reële toegevoegde waarde kunnen bieden. Eerlijkheid en onpartijdigheid zijn sleutelwoorden in onze expertise.

 

DUIDELIJKHEID
Met een pragmatische instelling en een flinke dosis probleemoplossend vermogen werken we doelgericht en constructief aan de beste oplossing voor onze klanten. Wij hechten hierbij veel belang aan duidelijkheid bij wat we doen en in onze communicatie.

 

PROBLEEMOPLOSSEND
Thijssens Advies staat voor probleemoplossend denken en soepel meebewegen. Flexibiliteit is dan ook een belangrijk aspect van onze dienstverlening. We zijn pro-actief en leveren dienstverlening op maat. U heeft unieke behoeften en als klein en dynamisch kantoor willen en kunnen wij daar goed op inspelen. De snelle en adequate beantwoording van uw vragen onderscheidt ons van onze collega's.

 

RELATIEGERICHT
Onze relaties zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid, vertrouwen en integer gedrag.

Enthousiasme is het eerste dat opvalt als je spreekt met onze medewerkers en klanttevredenheid is voor ons een belangrijke drijfveer.

visie

Wij gaan voor een compleet- en lange termijn relatie met onze klanten. Onze relaties die de hypotheek en verzekeringen bij ons hebben ondergebracht, kunnen wij voorzien van een volledig en optimaal advies. Dit advies is altijd aan de hand van een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide inventarisering. Ons inlevingsvermogen en het leveren van maatwerkoplossingen is voor ons een dagelijkse gebeurtenis, echter geen standaard iets, daar geen enkele situatie hetzelfde is.

 

Het is onze uitdaging en onze kunst om goed in te leven en te vertalen welke financiële behoefte van onze klant past bij de producten / verzekeraars. Door samenwerking met vakkundige partijen kunnen wij onze klanten een breed scala aan verzekeringsmogelijkheden bieden, daarnaast heeft de klant alle financiële zaken onder een dak met vaste aanspreekpersonen. Door de verschillende mogelijkheden goed inzichtelijk te maken en uit te leggen kan de klant zelf bewuste keuzes en afwegingen maken welke risico's zij wel of niet willen verzekeren.

 

Op deze manier streven wij naar een lange termijn relatie met onze klant waarbij onze kernwaarden betrouwbaar, duidelijkheid, probleemoplossend en relatiegericht hoog in het vaandel staan.

 

Dit is waar wij voor gaan en waar wij voor staan: gewoon een goed en persoonlijk advies!

missie

Wij zien de hypotheken- en verzekeringswereld op een bruisende manier voortdurend veranderen. Het aanbod is enorm en merken dat het hierdoor niet altijd even overzichtelijk is voor klanten. Onze deskundigheid en expertise komen hier om de hoek kijken om onze klanten te begeleiden op deze route en hen de weg te wijzen die bij hen past. Middels onze persoonlijke manier en inlevingsvermogen helpen wij u hierbij graag.

 

Wij zijn een klein kantoor, waardoor wij dicht bij onze klanten staan en u op een klantvriendelijke en betrokken manier van dienst kunnen zijn. Door onze hoogwaardige adviezen en de persoonlijke aandacht voor u als klant, zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw hypotheek, financiële planning en verzekeringen.

 

Thijssens Advies staat voor kwaliteit, nu en in de toekomst.

 

Wat bereiken klanten met onze hulp?

  • Alles onder één dak / deskundigheid / professionaliteit
  • Aandacht voor de klant
  • Samenwerking met vakkundige partijen
  • Voortdurend bijscholing en open staan voor verbeteringen
  • Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen in termen van kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Door klein te blijven, kunnen wij dicht bij onze klanten staan / korte lijnen
  • Via mond tot mond reclame de mooiste waardering die je van je klanten kunt krijgen

Deze website wil gebruik maken van cookies.